6:25 ص
Unknown
هشرحلكم ازاى الكفتة تطلع زى بتاعة الحاتى تمام
اولا
البصل تعصريه وتستخدمى اللى فاضل منه
تعجنى بيه الكفتة مع ملح وفلفل وشوية بهار لحم
بس كدة ولا تحطى توم ولا اى حاجة تانية
لنص كيلو لحم حطى بصلاية صغيرة
لازم اللحمة يكون فيها نسبة دهون
وتفضلى تعجنى كويس اوى كتير
ثانيا
صبعى الكفتة على اسياخ خشب
او من غير بس خليها مش سميكة
ثالثاً
هاتى صينية وحطى عليها شبكة
ورصى الكفتة
وعلي الفرن بيكون متسخن ع الاقل نص ساعة
ماتنسيش كل شوية تقلبيها ع الوش التانى
رابعاً
ادهنيها بالصوص اللى بينزل منها
ممكن تولعى فحمة وتحطيها فى الصينية
وكلى بقة احلى كفتة ولا تفرقيها عن بتاعة الحاتى
اية رأيك في النتيجة ؟
متنسيش شير علي الفيس وتويتر