• الأربعاء، 2 يناير 2013

      كوسة متبلة


      النهاردة ميعادنا مع اكلة شهية جدا ولذيذة جدا وكمان خفيفة يعني لو عاوزة اكلها حلوة تحافظي بيها علي رشاقتك وكمان تساعدك لو عاملة ريجيم تبقي الكوسة المتبلة في الفرن



      المقادير :
      4/1 كوب ردة

      4/1 كوب جبن شيدر “مبشور”

      ملح “حسب الرغبة”

      فلفل أسود مطحون

      2 ملعقة كبيرة لبن قليل الدسم

      شرائح كوسة

      ودلوقتي طريقة التحضير ركزي معايا 

      طريقة التحضير :

      احضرى طبق مسطح وضعى فيه الردة مع الجبن الشيدر والملح والفلفل

      ثم احضرى طبق آخر عميق وضعي اللبن

      ثم اغمسي شرائح الكوسة في اللبن ثم في خليط الردة

      احضرى قالب فرن و رصي فيه الكوسة

      ثم ادخلى القالب الفرن إلى أن يصبح لونها ذهبياً وجهها

      وبالصحة والهنا…



      ملحوظة:

      - يجب قلب شرائح الكوسة على الوجه الآخر حتى تتحمر من جميع الجهات.

      - يمكنك زيادة مقدار اللبن والردة على حسب الكمية التى تعدينها للوجبة.

      - عند إضافة الملح يجب مراعاة ان الجبنة الشيدر تحتوى على نسبة من الملح.